Om butiken

Oss hittar du i Mariebergs handelsområde strax söder om Örebro. Butiken är på knappt 700 kvm och till brädden fylld med cyklar och cykeltillbehör. Hos Bikepartner Örebro kan du hitta det mesta inom cykel och om du söker något vi inte har så letar vi reda på det åt dig. Service, kunskap och flexibilitet är vad du kan förvänta dig av oss. Vill du ha cykeln hemskickad, då leverar vi. Vill du ha cykeln ombyggd, då bygger vi om. Vill du förvara cykeln tills du har möjlighet att ta hem den, då förvarar vi. Vi anstränger oss gärna lite extra för din skull.

Historia


Butiken öppnade 1992 och tillhörde då butikskedjan Sportex. Även om Sportex hade ett fullt sportsortiment och även kläder och skor så var det cykel som var Sportex ledord och det gällde framförallt butiken i Örebro. I början av 2011 köptes Sportex upp av Team Sportia och Sportex butiker konverterades till antingen Team Sportia eller BikePartner. I vårt fall föll sig valet ganska naturligt då Sportex Örebro i första hand var en cykelbutik och man tog nu steget fullt ut och satsade enbart på cykel. Den 1 mars 2011 slog därmed Bikepartner Örebro upp sina portar. Butiken är privatägd men ansluten till BikePartner.


BikePartner är en sammanslutning av fristående cykelhandlare som samarbetar för lägre inköpspriser och stordriftsfördelar.
Team Sportia driver BikePartner och tillsammans med Team Sportias cykelbutiker så är denna sammanslutning störst på cyklar i Sverige och den viktigaste samarbetspartnern för varumärken såsom Crescent, Sjösala, Scott, Bianchi,Nishiki, Monark,Skeppshult, Shimano med flera.

Vår vision


Vår ambition är att vara förstahandsvalet bland cykelbutiker, både i den fysiska butiken och på webben. Vår styrka är klassiska cyklar, både för barn och vuxen. Vår målsättning är att det hos oss alltid ska gå att hitta en klassisk cykel som passar just dig. 
Vi satsar också på att vara det självklara valet om man är hobby-motionär och tänker köra vätternrundan eller cykelvasan. Hos oss ska du kunna hitta MTB:er, racer och hybrider i bra kvalitet från kända märken. Totalt i butiken finns det 300 varianter på cykel.

Vår personal


Vår ordinarie personal har lång och gedigen erfarenhet av cykel. Alla har varit med sedan Sportex-tiden, men den samlade erfarenheten sträcker sig längre än så. Ända tillbaka till 1992 för att vara exakt. Det var då en av våra medarbetare startade sin bana inom cykelbranschen. I verkstaden finns det 20 års erfarenhet av reparationer och service. I butiken finns både kunskap om och erfarenhet av cykel kombinerat med en genuin vilja att hitta rätt lösning för dig som kund. Gemensamt för all vår personal är positiv attityd och inställningen att ingenting är omöjligt. Vårt motto: Vi löser det!


Erbjudande

BBB Skoöverdrag

Skoskydd gjorda för att skydda i riktigt vinterförhållande.
399 kr

Öppettider

Vardagar 10-19
Lördag 10-17
Söndag 11-17

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
.

Välkommen till Örebros största cykelvaruhus

Med försäljning av cykel och cykeltillbehör.

 

Bikepartner Örebro | Kundvägen 4 | SE-70236 Örebro| +46 19 22 33 99| http://www.bikepartnerorebro.se | butik@bikepartnerorebro.se